diumenge, 3 d’abril del 2011

"¡AY, QUE CORTO!"

DIMECRES 16 de MARÇ.

El dimecres vem anar al Cinema Alexandra i vem veure "¡AY, QUE CORTO!" un programa amb els vuit millors curts de la darrera edició de Curt Ficcions.

A continuació us deixo amb unes breus sinopsis d'alguns d'aquets curmetratges premiats de l'última edició del festival Curt de ficcions.

-La historia de siempre, de José Luis Montesinos.: Bastian Films. Barcelona, 2009. duració 11 minuts .Sinopsi: Un home fa tot el que està a les seves mans per recuperar la seva dona i així resoldre la seva crisi.

-Padre modelo, de Alejandro Marzoa. Barcelona, 2009. duracó 12 minuts .Sinopsi: No hi ha res més bonic que el teu pare et vagi a buscar a la sortir de l'escola... Això si el teu pare fos un pare normal i tu no fosis el marginat de la classe.

-La dama y la muerte, de Javier Recio Gracia. Kandor Moon. Granada, 2009. temps de duració 8:26 minuts. AnimaciónSinopsi: Una tendre vella viu sola a la seva granja, esperant l'arribada de la seva mort per poder reetrobar-se amb el seu difunt marit, pero un metge no la deixa mori i la va reaniman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada